Startpagina | Over ons | Contact | Route | Bezinningstekst | Foto's | Links
welkom

 

Waar zijn wij te vinden

Voor wie uit de richting Brussel komt

Neem in Brussel de E40 richting Gent. Neem in Gent de E17 richting Kortrijk. Verlaat de snelweg in Deerlijk, Harelbeke (afrit 4). Sla op het einde van de afrit Rechts af (N36) richting Deerlijk, Harelbeke. Rij steeds rechtdoor tot je op grondgebied Izegem komt. Aan je rechterkant kom je voorbij Delhaize, Lidl, aan je linkerkant garage AE Cars. Ter hoogte van garage Izegem Motors, sla je links af (Slabaardstraat Zuid). Je rijdt verder tot op het T-punt, sla hier rechts af, bij het verkeersbord 'doodlopende weg' mag je doorrijden. Ons huis staat achter de bocht aan je linkerkant, Geitestraat 25.

Voor wie uit de richting Breda/Antwerpen/Gent komt

Neem in Breda richting Antwerpen, in Antwerpen de E17 richting Gent. Neem in Gent de E17 richting Kortrijk. Verlaat de snelweg in Deerlijk, Harelbeke (afrit 4). Sla op het einde van de afrit Rechts af (N36) richting Deerlijk, Harelbeke. Rij steeds rechtdoor tot je op grondgebied Izegem komt. Aan je rechterkant kom te voorbij Delhaize, Lidl, aan je linkerkant garage AE Cars. Ter hoogte van garage Izegem Motors sla je links af (Slabaardstraat Zuid). Je rijdt verder tot op het T-punt, sla hier rechts af. Bij het verkeersbord 'doodlopende weg' mag je doorrijden. Ons huis staat achter de bocht aan je linkerkant, Geitestraat 25.

Voor wie uit de richting Deerlijk/Harelbeke komt

Neem de N36 en rij richting Izegem. Rij steeds rechtdoor tot je op grondgebied Izegem komt. Aan je rechterkant kom je voorbij Delhaize, Lidl, aan je linkerkant garage AE Cars. Ter hoogte van garage Izegem Motors sla je links af (Slabaardstraat Zuid). Je rijdt verder tot op het T-punt, sla hier rechts af. bij het verkeersbord 'doodlopende weg' mag je doorrijden. Ons huis staat achter de bocht aan je linkerkant, Geitestraat 25.

Voor wie uit de richting Brugge komt

Neem in Brugge de E403 richting Kortrijk. Verlaat de snelweg in Rumbeke (afrit 6) sla Rechts af op het einde van de afrit, richting Izegem, Harelbeke. Neem de 1° afslag op de rotonde (links Top-Interieur) richting Sint-Eloois-Winkel. Neem de 1° afslag op de volgende rotonde nog steeds richting SEW, je laat de kerk van de Bosmolens achter je. Sla de 1° straat links in (net voorbij Aqua Fish), je bent nu in de Oude Iepersestraat. Sla de 1° straat rechts in, net voor de wegversmalling. Je bent al in de Geitestraat. Sla de 1° straat links in (bordje doodlopende weg). In het tweede huis aan de rechterkant, daar wonen wij.

Voor wie uit de richting Roeselare/Rumbeke komt

Neem op de N36 op de rotonde ter hoogte van Top-Interieur de 1° afslag (richting Sint-Eloois-Winkel. Neem de 1° afslag op de volgende rotonde nog steeds richting SEW, je laat de kerk van de Bosmolens achter je. Sla de 1° straat links in (net voorbij Aqua Fish), je bent nu in de Oude Iepersestraat. Sla de 1° straat rechts in, net voor de wegversmalling. Je bent al in de Geitestraat. Sla de 1° straat links in (bordje doodlopende weg). In het tweede huis aan de rechterkant, daar wonen wij.

Voor wie uit de richting Poperinge/Ieper komt

Neem in Ieper de A19 richting Brugge. Verlaat de snelweg in Rumbeke (afrit 6) richting Roeselare/Izegem/Harelbeke. Op het einde van de afrit sla je links af, richting Izegem, Harelbeke (N36). Neem de 1° afslag op de rotonde (links Top-Interieur) richting Sint-Eloois-Winkel. Neem de 1° afslag op de volgende rotonde nog steeds richting SEW, je laat de kerk van de Bosmolens achter je. Sla de 1° straat links in (net voorbij Aqua Fish), je bent nu in de Oude Iepersestraat. Sla de 1° straat rechts in, net voor de wegversmalling. Je bent al in de Geitestraat. Sla de 1° straat links in (bordje doodlopende weg). In het tweede huis aan de rechterkant, daar wonen wij.