Startpagina | Over ons | Contact | Route | Bezinningstekst | Foto's | Links
dirk en rika

 

Rika en Dirk

Rika Vandevenne (1953)

Echtgenote van Dirk Oosterlynck (Reikimeester, Reader en Healer, energetisch therapeut), moeke van Stijn, Maarten, Nele, Brecht (+), Soetkin, oma van Robbe, Marthe, Cas en Mon, Roan, Femke, Siemen en Silas.

Ik heb altijd van dansen gehouden, alle vormen van dans. Toen ik in het Franciscaans Centrum voor levensverdieping 'De Harp' in Izegem, Sacrale Dans leerde kennen was ik heel diep geraakt. De zachte helende werking van deze dansvorm heb ik zelf mogen ervaren.
Dat was ook de reden dat ik mij inschreef toen de eerste 'opleiding tot docente Sacrale Dans' in 1996 opgestart werd. Het was mijn diepste wens en verlangen om mijn ervaringen met anderen te delen, om anderen de helende energie en kracht van deze dansvorm te laten ervaren.
in 1999 studeerde ik af aan de 'Vlaamse School voor Sacrale Dans ' (VSSD) onder vakkundige leiding van Hein Stufkens en Brigitte Geerlings-Stufkens.
Mijn motto is: 'Ik dans het leven, het leven danst in mij.'
Na al die jaren geef ik nog altijd met veel enthousiasme en bezieling les. Ik mag getuige zijn van het groeiproces van cursisten en dat doet ontzettend veel deugd. Ik ben dankbaar dat ik met velen een stukje dansend op weg mag gaan.

 

 

Dirk Oosterlynck (1952)

Gehuwd met Rika Vandevenne (docente Sacrale Dans, Reiki meester), vader van vijf kinderen, bompa van acht kleinkinderen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling en jarenlange ervaring in het bezield omgaan met mensen, blijft mij inspireren.
Ik volgde meerdere cursussen in oa. 'De Harp' (Franciscaans Centrum voor levendsverdieping in Izegem) en in 'La Cordelle' (Cadzand-Nederland)

Samen met Rika organiseren we sinds april 2003 in 'vzw Het Oneindige' een waaier van activiteiten.

Mijn inwijding als Reiki Master, ontving ik in juni 2003 en in december 2007 beeïndigde ik mijn opleiding aan de 'hartacademie' (La Cordelle).
Sinds 2010 ben ik gediplomeerd 'energetisch therapeut'. Ik volgde de opleiding bij 'Sonnevelt opleidingen' in Nederland.
In 2008 en 2009 volgde ik de basiscursus 'Ecotherapie' in Stoutenburg (Nederland).

Vele boeken en tijdschriften en diverse contacten blijven mij inspireren en mijn kennis verrijken.